Hi, ik ben Fleur Lew 36 jaar oud, woonachtig in het mooie Utrecht en moeder van twee 
prachtige dochters Mae & Lucy. Inmiddels al 15 jaar de liefde van Kees. Ooit afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Facility Manager en in juni 2016 cum laude afgestudeerd als interieur vormgever aan de ‘Interieur Academie’ te Utrecht. Naarstig op zoek naar uitlaatklep voor alle woonideeën die onbeheerst mijn hoofd betreden. Mijn blog zal daarom vooral fungeren als een logboek voor de registratie hiervan, maar natuurlijk ook om jou te informeren over trends en ideeën op woongebied. Onder ‘projecten’ zal ik mijn afgeronde projecten weergeven.

Waar mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar vintage design klassiekers gecombineerd met moderne elementen en kunststukken is geen stijl mij onbekend en creëer ik voor iedereen een ‘thuiskom-moment’. 

Ik ben het meest in mijn element wanneer je mij in een ruimte zet waar ik mijn gang kan gaan wat ontwerpen betreft. Fauteuils, kasten en accessoires vind je op een andere plek waar je zelf misschien niet zo snel aan gedacht hebt. Ik zoek kleuren uit die je niet zo gauw had durven te kiezen en maatwerk meubels die de ruimte volledig tot zijn recht doen komen. Mijn grootste droom is om voor mijzelf te beginnen als interieur vormgever. Die droom…….die komt uit!

Mocht je vragen hebben bel of mail mij gerust.
E: lewinterieur@gmail.com of bel mij op 06 14 89 14 18.

   

Lew interieur is gevestigd te Utrecht
KvK-nummer: 68438214
BTW-identificatienummer: NL177362959B01

Volg mij via onderstaande social media en laat je inspireren door mijn werk.

facebook    Pinterest     Instagram