1. Stijl-test
Na de vrijblijvende aanvraag ontvang je van mij een digitale stijl-test. Doormiddel van deze test krijg ik een beeld van de kleur en stijl voorkeuren. Belangrijke zaken waar ik tijdens mijn ontwerp rekening mee moet houden komen in de test ook aan bod. Denk hierbij aan allergieën, rolstoelgebruik, maar ook hergebruik van bepaalde meubelstukken.

2. Intakegesprek
Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we de stijl-test en kijken we waar de behoeften liggen. Het intake gesprek duurt maximaal 2 uur.

3. Voorstel & investering
Naar aanleiding van het intake gesprek stel ik een voorstel op waarin ik de doelstelling formuleer en de werkzaamheden specificeer in lijn met de reeds besproken wensen en eisen. Naast de werkzaamheden geef ik inzicht in de bijbehorende investering en doorlooptijd.

4. Bespreken Moodboard
Tijdens dit contactmoment bespreken we het opgeleverde moodboard. Waar nodig zal ik aanpassingen treffen. Deze meeting kan per mail of telefonisch plaatsvinden;

5. Ontwerp fase
Tijdens deze fase zorg ik dat al mijn ontwerpen in een ver gevorderd stadium zijn en dat ik jullie grotendeels kan laten zien hoe jullie nieuwe interieur eruit komt te zien. Ik neem tijdig met jullie contact op om door de draft ontwerpen te gaan en bespreken we of het ontwerp doorgaat naar het detail ontwerp.

5. Detail ontwerp
In deze fase komt alles samen. Alle, in het voorstel, opgenomen elementen worden in detail uitgewerkt en presenteer ik in maximaal 1,5 uur jullie droominterieur bij jullie thuis.

6. Realisatie (wanneer je gekozen hebt voor deze optie)
De ontwerpen worden gerealiseerd met behulp van gerenommeerde uitvoerders. Deze uitvoerders worden tijdens de ontwerp fase al bij het proces betrokken zodat onverwachte zaken tot het minimum worden beperkt. Het begeleiden en bewaken van de realisatie heeft in deze laatste fase mijn volledige aandacht.