Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of wil je je huis een nieuwe look geven…? Dan is een goede voorbereiding het halve werk!

Gaat je voorkeur uit naar een landelijke, klassieke of een moderne stijl niets is mij onbekend.  Het op elkaar afstemmen van stoffen, kleuren en texturen behoort tot mijn vak en kan ik je in adviseren. Ook is het meer uitzondering dan regel dat, waar mensen samenleven, de voorkeursstijlen verschillen. Ik zorg voor een harmonieuze mix van stijlen waarbij beiden zich thuis voelen.

Tijdens een adviesgesprek kan ik jou al handvatten geven voor de creatie van een passend interieur. Naast interieur advies kan ik ook jouw droominterieur ontwerpen.

Contact mij voor een vrijblijvend intakegesprek: lewinterieur@gmail.com of bel mij op 06 14 89 14 18.  Na het intakegesprek heb ik een duidelijk beeld van je behoeftes en doe ik op basis hiervan een passend voorstel.

Klik hier voor mijn volledige dienstenoverzicht en werkwijze met de bijbehorende investering.