‘Modern – Sophisticated – Industrial@Utrecht’

In een uniek stukje Utrecht wordt het ‘Van LieflandPark’ project gerealiseerd. Twintig ruime woningen die begin 2019 opgeleverd worden.

De eigenaren van één van deze woningen hebben mij vroegtijdig bij het project betrokken om naast alle keuzes voor de vaste elementen in het huis ook het interieur zelf te bepalen. Het is niet alleen leuk om met opbouw bezig te zijn het is ook nog eens heel slim om je hier in deze fase al in te verdiepen. Je hebt inzicht in het budget voor het interieur waardoor je straks niet op bierkratjes in een prachtig huis zit omdat het geld op is. Ook kan je tijdig starten met de inbouwelementen in je interieur waardoor je direct in een af huis kan.

De toekomstige bewoners  hebben een moderne, strakke stijl met een duidelijke voorkeur voor een hoger segment meubel. De keuken is het pronkstuk van de woning en deze vormt dan ook het uitgangspunt voor de rest van het interieur. Ik heb gekozen om kleur te laten ontstaan door textuur en vormen repeterend terug te laten komen. De inbouwelementen geven de woning een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat de woning karakter krijgt.

 

 

Lew interieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *