‘Licht – Fris – Stoer@Utrecht’

Samen tot een duurzaam basis interieur komen door te wensen en eisen op de juiste manier te vertalen. Dat is wat we bij deze klant gerealiseerd hebben.

De grootste wens is om het ‘thuiskom’ gevoel te creëren met een fris, licht interieur. Door lichte zeegroene tinten te gebruiken aangevuld met donkerdere denim elementen, om ook de stoerheid te benadrukken, heb ik aan de wensen van de eigenaren voldaan.

Het is een grote ruimte waar eetgedeelte, woongedeelte en keuken in elkaar overlopen. Om hier een onderscheid in te maken hebben we er voor gekozen om de ruimte anders in te delen. We behouden de open situatie, maar verplaatsen de keuken naar het midden van de ruimte. Vanuit de keuken kan je zowel het eetgedeelte goed overzien als het zit gedeelte. Het voordeel is dat je de ruimtes nu beter kan indelen en inrichten doordat ze duidelijk maar één functie hebben.

Wil je meer over dit project weten of heb je zelf interesse in een advies of ontwerp op maat? Neem gerust contact op!

 

Afbeeldingen Moodboard: Afkomstig Pinterest – creator niet te achterhalen
Lew interieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *