Al mijn trajecten starten met het beantwoorden van de stijl-test die je digitaal ontvangt. Hierdoor krijg ik een goed beeld van de opdracht, je voorkeuren en ideeën over interieur. Met de antwoorden kan ik bij onze eersteontmoeting al gericht op je interieurvraagstukken reageren en je krijgt inzicht in je eigen stijl. Het intakegesprek vindt plaats bij jullie thuis, waar wede stijl-test doornemen, stijlen afstemmen, wensen en eisen bespreken en ik heb zicht op de huidige stijl. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Na het gesprek heb ik tijd nodig om maten op te meten en foto’s te maken. Na het intakegesprek volgt een voorstel op maat.

 


 

I n t e r i e u r a d v i e s
Voor het interieuradvies kom ik bij je aan huis. Voorafgaand aan onze afspraak ontvang je de stijl-test digitaal. Zo krijg ik alvast inzicht wie jebent en wat je wensen en eisen zijn. Tijdens het adviesgesprek neem ik je mee op een creatieve reis door je eigen huis. Indeling, kleur, raambekleding en al jouw andere interieurvragen komen aan bod.

Een interieuradvies duurt maximaal 3 uur en kost € 299,- euro.

Gelijk een advies inplannen? Neem gerust contact op!

CONTACT


 

I n t e r i e u r  v o r m g e v i n g  (1 ruimte)

Moodboard
Je ontvangt een visualisatie van de kleur, materialen, texturen en vormen die ik voor je in gedachten heb. Deze sfeerimpressie is de rode draad bij het maken van je keuzes voor je interieur.

Indelingsplattegrond 
Je ontvangt een indelingsplattegrond op basis van de voorgestelde meubels en meubels die behouden wensen te blijven. Op deze manier wordt duidelijk hoe de menselijke maat zich verhoudt tot de ruimte.

Meubelplan 
Je ontvangt een overzicht van meubels en klein meubilair die ik adviseer op basis van jullie wensen, eisen en desbetreffende ruimte.

Meubelontwerp
Al mijn ontwerpen zijn uniek, dit bereik ik onder andere door het toevoegen van een maatwerk element in lijn met de wensen en budget. Het ontwerp kan een inbouwkast, eetkamerbank, roomdivider en veel ander maatwerk meubilair betreffen. Ik stem mijn ontwerpen allemaal af met mijn vaste timmerman op basis van het opgegeven budget. Op deze manier ontvang je een realistisch ontwerp en bijpassende prijs.

Kleuren & Materialen plan
Je ontvangt een kleuradvies voor muren en meubilair. Hierin geef ik aan hoe je deze kleur/behang verwerkt in accessoires en meubilair. Ook verzamel ik zoveel mogelijk stoffen en kleurstalen zodat je de materialen en texturen kan voelen.

Lichtplan
Je ontvangt een plan voor de aanschaf van armaturen. Ook het plaatsen van de armaturen verwerk ik in mijn plan. Niets is zo belangrijk om bij het juiste moment het juiste licht te hebben.

3D animatie
Je ontvangt een 3D animatie voor een duidelijk, ruimtelijk beeld van het eindresultaat. Ook ontvang je (eventuele) meubelontwerpen in 3D.

Boodschappenlijst
De boodschappenlijst is een onmisbaar document bij het project. Op deze boodschappenlijst staan de voorgestelde meubelstukken, accessoires en kleurnummers. Overal staat aangegeven waar het meubelstuk te koop is, wat de afmetingen zijn, wat de stofeigenschappen zijn en het belangrijkste …..wat de prijzen zijn. Op deze manier kan je je project budgetteren.

Presentatie & afrondend adviesgesprek
Tijdens de presentatie overhandig ik jullie het eindresultaat en neem ik jullie mee door alle ideeën voor het nieuwe interieur. Dit gesprek neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Inkoop & nazorg
Wanneer je er voor gekozen hebt de inkoop van de boodschappenlijst door mij uit te laten voeren, zullen we nog enkele contactmomenten hebben over mogelijkheden en levertijden. Ook bij vragen die zich aandienen t.b.v. het traject kunnen natuurlijk gesteld worden.

Bij dit traject zitten vier contact momenten inbegrepen;
1. Stijl-test & Intakegesprek bij jullie thuis á max. 2 uur;
2. Afstemming Moodboard & aanpassingen n.a.v. het contactmoment, deze meeting kan per mail of telefonisch plaatsvinden;
3. Afstemming draft versie meubelplan en kleuren- en materialenplan & aanpassingen n.a.v. het contactmoment, deze meeting kan per mail of telefonisch plaatsvinden;
4. Eindpresentatie bij jullie thuis á 1,5 uur.

€ 1.899,-

Heb je interesse? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ook voor vragen kan je mij altijd benaderen.

CONTACT


 

Uitvoering
De uitvoering kan in eigen beheer worden gedaan, ook kan ik de totale ontzorging van de verbouwing op mij nemen.

 


 

Overige ruimtes
Bovenstaande pakket is gebaseerd op één ruimte. Ik ontwerp met liefde een prachtige studeerkamer of droom kinderkamer. Je ontvangt voor deze ruimte een indelingsplattegrond, meubelplan met eventuele op maat ontworpen meubels, lichtplan en een boodschappenlijst.

€ 259,- per extra ruimte

 


 

V e r k o o p   s t y l i n g
Ik style je huis helemaal af zodat het zo in een magazine zou passen! De fotograaf kan gelijk aan de slag. Of dit met eigen accessoires is of dat ik hier voor zorg stemmen wij van te voren af. Ook geef ik je tips & tricks voor de bezichtigingen.

€ 299,-

 


 

I n k o o p b e g e l e i d i n g Ik begeleid je bij de aankoop van meubels en accessoires op locatie. v.a. € 299,- per dagdeel

 


 

I n t e r i e u r b o u w
Samen met één van mijn interieurbouwers  maken wij alle wensen waar. Meubels op maat, staalbewerking, alle bedenkbare inbouwprojecten…….. alles kunnen wij realiseren. Ik maak de ontwerpen en de interieurbouwer voert ze uit!

Heb je interesse in een meubel op maat neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

CONTACT

Voor inspiratie en reeds ontworpen meubilair & accessoires neem een kijkje bij mijn meubel ontwerp.

MEUBEL ONTWERP


 

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Prijzen zijn inclusief de eerste 30 km reiskosten daarna breng ik € 0,35 (inclusief btw) per km in rekening. Dit is gerekend vanaf Utrecht.

 


Bel mij gerust met een specifieke vraag dan komen we samen tot de oplossing!

CONTACT